Lansarea volumelor de literatură pentru copii „Aripi de rouă. Antologie de poezii pentru copii” și „Poveștile-flori și poveștile-stele”, semnate de scriitorul giurgiuvean Petre Crăciun poze

Vineri, 2 noiembrie, la Biblioteca Judeţeană „I. A. Bassarabescu”, a avut loc lansarea volumelor de literatură pentru copii „Aripi de rouă. Antologie de poezii pentru copii” și „Poveștile-flori și poveștile-stele”, semnate de scriitorul giurgiuvean Petre Crăciun, în prezența autorului.
La eveniment au participat peste 100 de copii de la școlile gimnaziale din Gostinu (director Maria David), Oinacu (profesor Luiza Paraschiv), Vedea (profesor Sorin Meclea), dar și de la Școala Gimnazială „Sfântul Gheorghe” din Giurgiu (profesor Niculina Bădoi și Ramona Moisei). Printre iubitorii de carte prezenți în sală s-a aflat primarul comunei Oinacu, Laurențiu Burtavel, inspector școlar Dana Ciobanu, membrii Cenaclului Literar „Luceafărul”, domnul Dorin Cojocaru – primul voluntar in proiectul derulat de Biblioteca Judeţeană Giurgiu pentru seniori.
Asociația „Să crezi în oameni”, președinte Geta Mușat, a oferit celor prezenți un scurt program artistic (profesori coordonatori Florin Grosu și Ioana Mihai). Copiii din satul Remuș au recitat poezii din volumul lansat, „Aripi de rouă”. Actorul Vasile Toma a încântat auditoriul cu un scurt moment de artă dramatică.

Share Button

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Enter Captcha Here : *

Reload Image