Catalogul online al bibliotecii

      Niciun comentariu la Catalogul online al bibliotecii

tinread_logo

Nu ştim dacă aţi observat, dar pe site-ul bibliotecii ( www.bjgiurgiu.ro ) şi pe blog a apărut un nou link – catalog online – astfel încât din luna iunie a.c. ajungem în casele voastre cu informaţii despre colecţiile noastre de carte prin acest catalog online realizat în programul Tinread.

Procesul de informatizare al bibliotecii a început în urmă cu 10 ani, dar din diferite motive – în primul rând financiare – paşii făcuţi până acum au fost destul de lenţi.

Totuşi, în baza noastră de date igurează peste 40000 de titluri de carte, iar în maximum 2 ani previzionăm să înregistrăm retroactiv toate titlurile existente în bibliotecă în cele 3 locaţii cunoscute, respectiv:

  • Sala de Lectură din str. Bucureşti, nr 53
  • Împrumut adulţi şi copii din str. Ştefan cel Mare nr. 14 – aflat acum în reabilitare
  • Filiala str. Bucureşti, bloc 66/1d parter

Aşadar acum puteţi afla informaţiile care vă interesează la un singur click distanţă, urmând ca din anul următor împrumutul şi rezervările de carte să se facă automatizat.

Mai mult prin opţiunea „contul meu” puteţi comunica bibliotecii doleanţele, recomadările şi alte mesaje pentru a veni plenar în sprijinul fiecăruia dintre cei care consultă catalogul bibliotecii.

În plus, prin aderarea bibliotecii la catalogul colectiv naţional şi biblioteca digitală Biblio.ro (www.biblio.ro) veţi avea acces la reţeaua naţională care vă oferă un punct unic de acces la informaţiile bibliografice şi multimedia disponibile în ţară.

CAMELIA FILIP

Share Button

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Enter Captcha Here : *

Reload Image